Friday Favorites #5

Friday Favorites #5

Is het nu alweer vrijdag? Jeetje mina het gaat echt veel te snel. Niet dat ik het heel erg vind dat het alweer vrijdag is, het weekend staat namelijk voor de deur en daar worden we natuurlijk blij van.

Ik heb weer een aantal leuke dingen die ik met jullie wil delen. Een geweldige Afternoon Tea, heerlijke popcorn en nog een leuke Netflix tip, ideaal te combineren met de popcorn. Benieuwd? Kijk mee!

5

Bron afbeelding Designed by Freepik

Beauty and the Beast | Afternoon Tea

Een van de meeste vrolijke dingen die ik afgelopen week tegenkwam was wel de Afternoon Tea geheel in Beauty and the Beast style.

Iets waar ik heel erg naar uit kijk is de verfilming van Beauty and the Beast en rond de film komen er ook zoveel leuk dingen bij kijken. Bijvoorbeeld een hele toffe make-up collectie en deze Afternoon Tea die je in The Kensington hotel in Londen kunt doen. Prijs 35 pond.

Londen vind ik geweldig en ik kijk er alweer naar uit om heen te gaan. Deze afternoon tea is nog te boeken tot november dus met een beetje geluk kan ik deze ook ervaren. Het lijkt mij ieder geval super leuk!

Meer info & bron foto’s -> www.afternoontea.co.uk

 

kensington_main6

kensingtonnew_main2

kensingtonnew_main3

Netflix aanrader | Alice Through the looking Glass

We blijven nog even in de Disney sferen want op dit moment staat op Netflix een hele leuke aanrader voor het weekend. Namelijk de 2de film van Alice in Wonderland, het verhaal achter de spiegel.

Ik heb hem zelf in de bioscoop gezien en afgelopen zaterdag op Netflix en het is super een magische en vermakelijke film. Aanrader dus!

Alice-Through-the-Looking-Glass-NetflixBron afbeelding – Netflix Nederland

Snack voor bij de film? Heerlijke Popcorn DIY’s

Popcorn vind ik heerlijk en vooral de zoet met zout variant, deze combi is magisch en hiervan eet ik zo een hele zak van leeg.

Op Pinterest staan naast de ‘normale’ zout en zoet ook hele bijzondere creaties die mij ook heerlijk lijken om eens te proberen. Lekker voor bij de film en nog is makkelijk om te maken.

Easter Popcorn | Mom Foodie

Easter-Popcorn-with-MMs

Cinnamon Bun Caramel Corn | sallysbakingaddiction

Cinnamon-Bun-Caramel-Corn-Sallys-Candy-Addiction-Cookbook-recipe

Pof je eigen popcorn!

Nu heb je voor het maken van popcorn een goed pannetje nodig die je goed kan afdekken of gewoon een popcorn machine. Hiermee creëer je helemaal een bioscoop gevoel en kan je gemakkelijk en snel heerlijke smaken popcorn maken.

In de webshop van The Retro Family staan ieder geval hele schattige popcorn machines die het heel goed doen op filmavondjes, regenachtige zondagen en feestjes. Schattig zijn ze he?

Meer informatie over deze apparaten vind je bij The Retro Family

En hoe gaaf is de popcorn verkoopkraam? Je moet er wel wat voor neerleggen maar dan heb je wel echt een enorme hotspot in je eigen huis! Lijkt mij geweldig om dit apparaat erbij te ‘rijden’ als ik visite heb!

popcorn

 Fijn weekend!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 4 maart 2017 / 19:01

  Wat een leuk artikel, echt tof! De films van Alice in Wonderland heb ik nog niet gezien, dus die gaan op mijn lijstje, lijken me echt leuk! En die popcorn soorten, zo lekker! Ik volgde je blog ‘vroeger’ altijd en ben nu weer terug! Zo leuk om te zien dat je nog steeds van die mooie foto’s maakt en nog steeds blogt 🙂

 2. 4 maart 2017 / 10:44

  Wat? Een high tea à la Beauty and the Beast! Ik wil!!!! En die popcorn moet ik toch ook écht eens maken. Ziet er heerlijk uit. Hmm 🙂 Wat een leuk artikel boordevol inspiratie, zeg 🙂

 3. Anoniem
  3 maart 2017 / 10:31

  Zo leuk die afternoon tea. Ook de popcorn ziet er heerlijk uit!
  Liefs

 4. Donna
  3 maart 2017 / 10:30

  Die high tea in Beauty and the Beast stijl is echt GEWELDIG!!

 5. 3 maart 2017 / 08:58

  Zulke mooie en fijne favorieten….
  Leuk artikel op vrijdags 😉

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram