FRIDAY FAVORITES #4 | MAC LIPSTICKS MET KORTING!!

FRIDAY FAVORITES #4 | MAC LIPSTICKS MET KORTING!!

Yay! Het is alweer lekker vrijdag en dat betekent natuurlijk een nieuwe ‘Friday Favorites’ met weer een aantal leuke items die ik met jullie wil delen.

Nu moet ik zeggen dat ik deze rubriek zelf heel leuk vind omdat ik zo meerdere dingen kan delen die ook nog is geschikt zijn voor het weekend. Zelf haal ik er namelijk ook inspiratie uit, haha! Benieuwd? Kijk mee!

4

MAC Lipsticks met korting!!

Het eerste wat ik met jullie wil delen is heel leuk nieuw van het MAC front. Je krijgt namelijk van 23 febr. tot 5 maart maar liefst 20% korting als je 2 MAC lipsticks koopt! Ja je leest het goed, korting op MAC lipsticks!!

Waar scoor je deze korting? Bij maccosmetics.nl! Nog opzoek naar inspiratie? Kijk hier mijn favoriete kleurtjes!

mackorting

PicMonkey-Collageoo

Lekker lezen | Loze Ruimte van Georgina Verbaan

Een tijdje geleden kocht ik het boek ‘Loze Ruimte’ van Georgina Verbaan. Ik vind haar persoonlijkheid erg leuk en kan ook altijd om haar lachen in programma’s en haar zelfs op haar Instagram is ze geweldig. Toen ik hoorde dat ze een boek geschreven had kon ik dan ook niet wachten om deze te lezen. Hij verscheen, ik kocht en ik las hem in een klap uit met heel veel lachmomentjes.

In het boek staan allemaal korte columns over haar leven met een enorme draai eraan met een berg fantasie en daar lees je zo doorheen met een lach op je gezicht. Bij Bol.com is die verkrijgbaar voor €15,- en dat is zeker een aanrader voor op je verlanglijstje!

boeklozeruimte

DIY | Painted Jars | Leuk voor het voorjaar!

Met de mega storm die op dit moment over het land waait heb ik nog totaal geen voorjaarsgevoel maar ik ben alweer bezig om mij ervoor klaar te maken. Ik kocht al een set met hele vrolijke theedoeken, ben al opzoek naar bloementjes voor in de tuin en ook op Pintererst zoek ik naar leuke ideeën.

Nu kwam ik een DIY tegen die ik ontzettend leuk vind voor het voorjaar, hij is tijdloos, simpel maar toch lekker pastel en daardoor passend voor komend seizoen. Het zijn namelijk de bekende jars met een likje verf om vervolgens wat leuke bloemen in te zetten.

Deze DIY is heel makkelijk om te maken. Je hebt namelijk alleen nodig, jars, verf en leuke bloementjes! De jars kun je tegenwoordig overal wel kopen en volgens mij zag ik ze kort geleden nog voor een prikkie bij de Kwantum. Verf in mooie pastel tinten koop je bij Action waar je vervolgens nog een hoop andere dingen mee kunt versieren/diy-en!

Het lijkt mij zo leuk om deze straks te vullen met mooie lentebloemetjes, gipskruid of zoals hieronder met witte rozen! Heel leuk voor in huis maar ook voor op de tuintafel. Laat het zonnetje maar komen!

diy

(bron top10-home-decor-ideas)

H&M HOME | Mijn favorieten

Af en toe moet je voor leuke woonspulletjes zeker een kijkje nemen bij H&M. Dit kan natuurlijk in de filialen met een HOME afdeling maar mocht die niet in de buurt zijn dan kan dit ook gewoon online via de webshop! Regelmatig neem ik een kijkje en kom ik weer leuke spulletjes tegen die ik graag ik mijn huis zou willen hebben.

Ik zag weer een hoop nieuwe items waar ik helemaal blij van word waaronder hele mooie vazen van glas en goud, schattige kopjes om thee uit te drinken en handige opbergers die ook nog is heel tof zijn voor bijvoorbeeld je make-up. Bijvoorbeeld de servet houder, hier kan je ideaal paletten in opbergen!

H&M

Ga jij profiteren van de MAC Korting?

Tot volgende week!

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 24 februari 2017 / 23:14

  Leuk dat mac 20% korting heeft, maar ik doe niet mee moet geld besparen voor disney haha

 2. 24 februari 2017 / 17:37

  Wat leuk dat MAC eindelijk een keer een aanbieding heeft! Leuke favorieten weer.

 3. 24 februari 2017 / 15:02

  Wauw, wat een leuke items allemaal bij H&M! Door dit artikel krijg ik nog meer enorme shopdrang, haha! 🙂 Ik heb dankzij de korting 5 lipsticks besteld, oeps! Ik heb er goed van geprofiteerd, hihi. Ik kocht Modesty, Velvet Teddy, Fanfare, Spirit en Twig! Die metalen draadmand helemaal rechts is trouwens ook echt perfect voor palettes!
  liefs

 4. Donna
  24 februari 2017 / 08:34

  Die DIY is zo leuk! En wat heerlijk dat er nu bij MAC korting is <3

 5. 24 februari 2017 / 05:04

  De aanbieding van de lipsticks is zo fijn 😉
  Prachtige woonaccesoires.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram