Friday Favorites! #2

Friday Favorites! #2

Het is alweer tijd voor een 2de Friday Favorites met weer een aantal leuke items die ik met jullie wil delen. Ik vond het leuk om te zien dat de 1ste Friday Favorites goed in de smaak is gevallen.

Ieder geval heb ik weer een aantal leuke items op het web gevonden om met jullie te delen. Opnieuw een hele leuke DIY al zeg ik het zelf, hele toffe items van LOAVIES en mijn nieuwe schoenen. Benieuwd? Kijk snel mee!

banner2Mijn 2 NETFLIX Disney tips!

Met het weekend voor de deur is het natuurlijk de beste tijd om alvast wat research te doen voor een nieuwe Netflix film/serie voor op de heerlijke ‘luie’ zondagmiddag.

Walt Disney Dombo 

Dombo blijft een leuke film en het is echt z’n kijktip voor de zondagmiddag als je net als ik van Disney houdt!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4hlowTTSyXo]
(bron Youtube Tigr Grig)

Ratatouille

Ratatouille heb ik voor het eerst gezien in de bioscoop en ik werd er helemaal bij van. Vorige week was deze leuke film op tv en ik zag nu ook dat hij op Netflix staan. Ik vind hem zo lekker vrolijk en gezellig! Ken je hem nog niet, dan moet je hem zeker bekijken!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bKedSHDpkvI]
(bron Youtube GAME)

Favorieten van LOAVIES!

Eèn van mijn favoriete Nederlandse webshops voor kleding en accessoires is toch wel Loavies. De items die ze verkopen zijn ontzettend tof en hip. De webshop staat vol met de leukste kleding, mooiste tassen en tegenwoordig ook items voor in huis. Ik zocht een paar favorieten uit om met jullie te delen.

Hoe gaaf zijn de tassen? Om verliefd op te worden!

loavies

DIY | Papieren plantenbakjes voor mini cactus! 

Op Pinterest kwam ik een hele schattige DIY tegen afkomstig van de blog fallfordiy.com. Er staan onwijs veel leuke DIY’s op waaronder deze papieren plantenbakjes voor mini cactus.

Nu heeft mijn zus in huis van die kleine mini cactusjes staan en ik moet zeggen (ondanks de scherpe puntjes) zijn ze best schattig en al helemaal als je ze ook nog is kunt neerzetten in een zakje. De DIY is vrij makkelijk te maken en zeker de moeite waard. De uitleg en nog meer mooie foto’s vind je hier.DIY-Packing-Paper-Sack-Planters-Tutorial-_-@fallfordiy-1

(bron fallfordiy.com)

NEW | Adidas Superstar Rosé Gold 

Ik heb nieuwe schoenen en ik ben er verliefd op. Het is nog even wachten op het voorjaar maar het liefst draag ik ze nu al. (misschien ook gewoon maar doen) Het zijn namelijk nieuwe Adidas Superstar sneakers met Rosé gouden details en ze komen van de webshop Sooco.nl. Hoe tof zijn ze? Binnenkort kun je ze zien in een uitgebreide outfitpost!

adidas

Keukenmachine meets Keukenprinses 

Ik vind koken en bakken heel leuk en op mijn wishlist staan dan ook al heel lang een keukenmachine van KitchenAid. Zoals je misschien wel weet zijn deze ontzettend prijzig… en niet 1, 2, 3 om even te kopen. Nu ben ik dan ook opzoek naar een alternatief die op de bekende keukenmachines lijken en net z0 goed in gebruik zijn. Mijn zoektocht heeft mij langs veel keuken webshops gebracht tot ik opeens bij Bol.com de keukenmachines van Piet Huysentruyt by DOMO.

Deze zien er net zo tof uit als KitchenAid en als ik alle reviews moet geloven moet hij ook nog is goed zijn! Daarnaast is deze ook in een heleboel leuke kleuren te krijgen en ook een crème kleur die ik graag wil. Al moet ik wel zeggen dat de pastel roze ook heel tof is.

Ieder geval liggen de prijzen van deze keukenmachine een stuk lager dan KitchenAid en wordt het een iets aangenamer koop. Het staat bovenaan mijn wishlist!

bol.com

Tot volgende week!

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. Donna
  3 februari 2017 / 15:09

  Oeh die DIY is super schattig! Leuke items van LOAVIES <3

 2. 3 februari 2017 / 10:26

  Leuk om alles zo voorbij te zien komen! Je Adidas sneakers zijn tof! Inderdaad super leuk voor de lente :).

 3. 3 februari 2017 / 09:57

  De items van Loavies zijn zo leuk! Die cheetah belt en het rode tasje vind ik echt geweldig. Die papieren zakjes voor de cactusjes zijn ook zo schattig, dat ga ik eens proberen! Malou x

 4. 3 februari 2017 / 07:32

  Wat een mooie items!
  Wauw, ik ga zal meteen gaan kijken naar die prachtige keukenmachine.
  Wat scheelt het veel geld met die hele dure mixer.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram