Fretons by Fred De La Bretoniere

Fretons by Fred De La Bretoniere

Een maand terug was ik aanwezig bij het persevent van Fred De La Bretoniere, hier kon ik een kijkje nemen bij de nieuwe voorjaars collectie en ook kennis maken met een nieuwe lijn, genaamd Fretons…

Deze lijn is nu al verkrijgbaar en is zeker de moeite waard om een kijkje bij te nemen, want ze zijn echt prachtig! Kijk mee naar een klein overzicht van de collectie…

Fretons is het nieuwe sublabel van Fred de la Bretonière. Een lijn van sneakers en trainers met een jonge uitstraling. Een nieuw Fred gezicht maar wel met iets bekends. Fretons verenigt alles van Fred dat sport- en leisure uitstraalt. Modern, jong, stads en expressief. Een sportlook met soms een rauw randje of een speels detail. Fretons is all about enjoying the good life.

  • Fretons damesmodel van geel suede met een neus van leer 169,95 EUR
  • Fretons damesmodel van taupe leer met snakeprint inzetten 189,95 EUR

  •  Fretons damesmodel van taupe suède met een neus van leer 149,95 EUR
  •  Fretons uniseks model van leer met suède inzetten 199,95 EUR
Fretons zijn herkenbaar aan 1 rood veteroogje aan de bovenkant van de binnenzijde van de schoen. Een tonglabel met Fretons artwork, rood stiksel en een achterbies van vachetta leer met Fretons. Daarnaast is ieder paar voorzien van een een hangtag met een genummerd echtheid loodje waar in de toekomst Fretons acties mee worden gedaan.

Deze lijn bevat voor zowel mannen als vrouwen als uniseks modellen. Fretons zijn verkrijgbaar via Fred de la Bretoniere winkels, een select aantal schoenenwinkels en via de webwinkel www.bretoniere.nl.

Wat vinden jullie? Zie jij jezelf hier al op lopen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram