FREE PRINTABLE To Do lijstjes! #1

FREE PRINTABLE To Do lijstjes! #1

Vorige week waren het weekplanners en vandaag heb ik printable To Do lijstjes. Perfect om in het nieuwe jaar mee aan de slag te gaan en al je To Do puntjes op te schrijven.

Zo maak je je hoofd leeg en zorg je er voor dat alle klusjes gedaan worden. Bij mij werkt het altijd om lijstje te maken. Als ik alles maar in mijn hoofd laat zitten merk ik dat ik einde van de dag nog steeds een aantal dingen niet heb gedaan. Door het op te schrijven en het vaker te zien, maak ik dingen sneller af. Daarnaast wil je uiteindelijk het hele lijstje hebben afgevinkt dus ga je ervoor. Je onderstaande To Do lijstjes gratis downloaden, uitprinten en lekker gaan gebruiken. Kijk mee!


To Do – Oe la la Lobster

To Do – Lobster Download

To Do – Pink Leaves

To Do – To The moon

To Do – To the moon Download

To Do – Dots

To Do – Dots Download

Free printable Weekplanners!


Opzoek naar WALLPAPERS

Geen To Do lijstjes nodig? Maar opzoek naar een leuke wallpaper voor je mobiel? Op mijn Pinterest kun je een hoop designs vinden die je gratis mag downloaden en gebruiken!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram