Free Printable Sticky Notes

Free Printable Sticky Notes

Een blokje met memo papiertje ‘sticky notes’ heb ik standaard bij mijn computer liggen. Er is namelijk altijd wel iets dat ik even moet onthouden en even snel wil opschrijven. Of wat dacht je van de boodschappen die je niet moet moet vergeten. Kleine papiertjes zijn ideaal om je hoofd even snel leeg te maken!

De ‘standaard’ sticky notes zijn natuurlijk hartstikke saai en omdat ze overal en nergens over mijn bureau heen liggen en tussen mijn agenda gedrukt zitten leek het mij wel leuk om ze iets op te fleuren. Namelijk met deze vrolijke fruitige print. Je kunt deze sticky notes gratis downloaden en uitprinten!


Free Printable Sticky NotesVolg:
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!