FREE PRINTABLE (FAMILY) PLANNER KIT!#2

FREE PRINTABLE (FAMILY) PLANNER KIT!#2

Ik deelde gisteren al de ‘family’ planner kit die ik heb samengesteld maar omdat ik graag meerdere varianten wil uitbrengen heb ik vandaag nog een design voor je!

De variant die ik zelf ontzettend leuk vind, namelijk die met het fruit design. Er staan al wallpapers online van de fruit illustraties en ook inpakpapier is er te krijgen. Daarom kon een planner kit ook zeker niet ontbreken met deze vrolijke print.


Maak alvast je boodschappen lijstje voor de hele week, plan je schoonmaak activiteiten, en schrijf alvast je week menu op. Met deze printable planner kit heb je alles bij elkaar voor de hele week! Er zijn 2 voorkanten te downloaden, de ‘Family’ planner en de ‘Weekly’ planner. Kies de variant die jij voor op wilt en print de rest uit.

Download planner

Download planner

Download planner

Download planner

Download planner

Download planner

Download planner* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen. Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries. All designs by Fablouise


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram