Free Printable (Family) Planner kit!

Free Printable (Family) Planner kit!

Voor alle liefhebbers van plannen heb ik een speciale planner kit samengesteld die je gratis kunt printen. In de planner kun je de hele week tot in de puntjes uit stippelen zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Maak alvast je boodschappen lijstje voor de hele week, plan je schoonmaak activiteiten, en schrijf alvast je week menu op. Met deze printable planner kit heb je alles bij elkaar voor de hele week! Er zijn 2 voorkanten te downloaden, de ‘Family’ planner en de ‘Weekly’ planner. Kies de variant die jij voor op wilt en print de rest uit.


Download Family Planner

Download Weekly Planner

Download To Do list

Download Home Cleaning Schedule

Download Shopping List

Download Menu Planner

Download Notes* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen. Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries. All designs by Fablouise


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. Sandra
    10 juli 2019 / 14:48

    Wauw, super leuk! Ik ga ze downloaden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram