Free Printable Bookmarks!

Free Printable Bookmarks!

De zomervakantie is natuurlijk de perfecte tijd om heerlijk die stapel boeken is uit te lezen. Lekker in de tuin, op het strand of wanneer het met bakken uit de hemel valt, op de bank!

Als je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan heb je al een tof exemplaar ontvangen met printable bookmarks. Maar voor de gene die dat niet zijn heb ik toch een leuke verrassing, namelijk ook printable bookmarks!Download de boekenleggers, print ze op een A4 papier (dikker papier is natuurlijk mooier) en knip ze vervolgens uit. Pak je boeken er maar bij!* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen. Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries. All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram