FREE PRINTABLE BOOKMARKS! Autumn

FREE PRINTABLE BOOKMARKS! Autumn

Het is vandaag dan wel een heerlijk zonnig weekend, het slechte weer komt er langzamerhand toch aan. Tijd om daarom wat voorbereidingen te treffen en je klaar te maken voor een knusse herfst.

Lekker bij de kachel, getik van regen op de ramen en een heerlijke kop thee naast je. Tijd om lekker te gaan lezen. En hoe leuk is het om daar deze herfstige boekenleggers bij te gebruiken. Download ze gratis en print uit!Download de boekenleggers, print ze op een A4 papier (dikker papier is natuurlijk mooier) en knip ze vervolgens uit. Pak je boeken er maar bij!


* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen. Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries. All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram