FREE PRINTABLE BOOKMARKS!

FREE PRINTABLE BOOKMARKS!

Lezen behoort bij mij tot een van mijn favoriete bezigheden. Iedere dag zoek of neem ik wel een momentje om lekker een boek te pakken en even te lezen. Bij boeken lezen horen natuurlijk ook boekenleggers, want je wilt natuurlijk wel exact bijhouden waar je bent gebleven. Ik heb weer nieuwe varianten gemaakt die iedere boekenliefhebber gratis kunt gebruiken!

Maak het lezen nog leuker met deze gratis boekenleggers die je gemakkelijk uitprint! Print ze uit, knip ze uit en tijd om lekker te lezen! Een tip, print ze uit op fotopapier zodat ze wat steviger zijn voor gebruik!
Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen (info@fablouise.nl). Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries (info@fablouise.nl). All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram