FREE INSTAGRAM STORY TEMPLATES! #9

FREE INSTAGRAM STORY TEMPLATES! #9

Het was alweer even geleden dat ik voor het laatst templates had gemaakt voor je Instagram Stories. Ik word regelmatig in jullie berichtjes getagd waar jullie de templates in gebruiken en dat vind ik natuurlijk hartstikke tof om te zien. De Watermeloen print doet het heel goed als wallpapers en om die reden heb ik hem dus ook verwerkt in deze templates voor je Instagram Stories!

Je slaat de afbeeldingen hieronder op en vervolgens kun je hem in je verhaal uploaden van je Instagram. Vul hem in als, voeg nog wat leuke tekst toe of plaatst er foto’s of Gifjes bij! Volg je Fablouisenl trouwens al op Instagram?

* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen (info@fablouise.nl). Alle ontwerpen van Fablouise.

* For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries (info@fablouise.nl). All designs by Fablouise.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram