FREE INSTAGRAM STORY TEMPLATES! #8

FREE INSTAGRAM STORY TEMPLATES! #8

Oktober is natuurlijk de maand van Halloween. En om die reden heb ik de illustraties van vorig jaar Halloween erbij gepakt en verwekt in deze leuke Instagram Story Templates. Sla ze op, upload ze in een story en voeg je eigen teksten en gifjes toe!

aast de bekende ‘Wallpaper Sunday‘ zullen er dus nu ook Instagram Story templates op de blog en natuurlijk op mijn Pinterest verschijnen. Ben je net als ik ook zo’n enorme liefhebber van Instagram, kijk dan even verder en sla je favoriet op! Volg je Fablouisenl trouwens al op Instagram?


* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen (info@fablouise.nl). Alle ontwerpen van Fablouise.

* For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries (info@fablouise.nl). All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram