FREE INSTAGRAM STORY TEMPLATES! #7

FREE INSTAGRAM STORY TEMPLATES! #7

Het was een beetje stil geworden rondom de nieuwe illustraties, planners en templates omdat ik op dit vrij druk ben. Ik heb nu het meeste werk op een rijtje dus de nieuwe printables en wallpapers komen er weer aan. Vandaag is het ieder geval eerst tijd voor nieuwe templates voor je Insta Stories! Sla ze op, upload ze in een story en voeg je eigen teksten en gifjes toe!

Naast de bekende ‘Wallpaper Sunday‘ zullen er dus nu ook Instagram Story templates op de blog en natuurlijk op mijn Pinterest verschijnen. Ben je net als ik ook zo’n enorme liefhebber van Instagram, kijk dan even verder en sla je favoriet op! Volg je Fablouisenl trouwens al op Instagram? Benieuwd naar mijn persoonlijke leven, dan moet even Lauralouisenl volgen!

* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen. Alle ontwerpen van Fablouise.

* For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries. All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram