Free Instagram Highlight Covers! #1

Free Instagram Highlight Covers! #1

Het is tijd voor iets nieuws op Fablouise, namelijk gratis covers voor je Instagram Stories highlights. Je weet wel, die plaatjes die je je opgeslagen verhalen kunt geven op je Instagram account.

Net als de wallpapers en de Instagram Story Templates zal ik ook geregeld nieuwe versies maken van leuke covers die je gratis kunt downloaden en kunt gebruiken. Het enige wat je moet doe is de afbeeldingen downloaden en deze bij het bewerken van je opgeslagen verhalen ‘Hoogtepunt bewerken’ uploaden!


De eerste set die ik heb gemaakt is een vrij simpele in aquarel stijl. De kleuren zijn lekker zomers waardoor ze perfect zijn om nu te gebruiken!


Download

Download

Download

Download

Download

Download* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen. Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries. All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram