FREE DESKTOP WALLPAPERS! #6

FREE DESKTOP WALLPAPERS! #6

Aan de statistieken te zien vallen de desktop wallpapers ook enorm in de smaak en daarom is het weer tijd voor een nieuwe serie wallpapers. Is het weer tijd om je achtergrond van je computer of laptop op te frissen, misschien zijn deze gratis wallappers wel wat voor jouw!

Regelmatig maak ik nieuwe Wallpapers voor oa. je computer of smartphone en die deel ik natuurlijk hier. Maar voor meer wallpapers kun je mij ook volgen op Pinterest. Ohja, en heb je ook al gezien dat er Printable To Do lijstjes en weekplanners te vinden zijn?
* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen. Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries. All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram