Fred de la Bretonière Bloggersevent!

Fred de la Bretonière Bloggersevent!

fred1Gistermiddag ging ik alweer vroeg op pad voor het speciale bloggerevent van Fred de la Bretonière. Het begon pas om 5 uur maar aangezien de treinen veel vertraging hadden rondom Utrecht was het een verstandige keuze geweest om al om 1 uur richting Den Bosch te gaan. Na een kort stop op Utrecht Centraal, een bezoekje langs Starbucks en een lunch bij de V&D moest ik per bus verder naar Den Bosch.

Het was een vervelende en lange reis maar uiteindelijk kwam ik aan op station Den Bosch klaar voor het Bloggersevent van een van mijn favoriete schoenen merken Fred de la Bretonière! Om 5 uur werden we opgehaald met de speciale Fred Mini’s. Als je mij op Instagram volgt dan heb je hem waarschijnlijk voorbij zien komen. Als een echte VIP gingen we naar Waalwijk waar het hoofdkantoor gevestigd is. Benieuwd hoe de rest van de avond eruit zag? Bekijk mijn verslag!

fred2Op het hoofdkantoor in Waalwijk werden we vriendelijk ontvangen in een super cosy/stoere ruimte. Tussen de enorme dozen vol met schoenen kregen we een lekker drankje en werden we rondgeleid door het kantoor heen. Het was interessant om te zien wat er allemaal wel niet vooraf gaat voor een schoen daadwerkelijk in de winkel komt. We mochten zelfs in de ontwerpruimte een kijkje nemen, hoe leuk! Ik zag een hoop mooie exemplaren voorbij komen waar iedere vrouw blij van wordt!

fred3

fred4Wat ik vooral erg leuk vond aan dit event was vooral de manier hoe het was georganiseerd. We ontvingen niet alleen een persoonlijke uitnodiging ook stonden onze namen zelfs verwekt in deze enorme poster. Je kunt zien dat er echt tijd in is gestoken!

fred5Een berg met prachtige schoenen! Wie wil nou niet z’n berg in huis hebben. Zo kun je iedere dag een ander paar dragen!!

fred6De mooie collectie met Shabbies, mijn favoriete laars!

fred7Dit exemplaar vond ik ook onwijs tof, het materiaal gebruik en de uitstraling vind ik perfect voor de zomer.

fred8

fred9Er was zelfs een privé kok gekomen om voor ons allerlei lekkers te maken. Zo stond er op het menu een tomaten soepje met kaneel, een hot dog, broodje zalm en kaas snacks. Yummieee

fred10Helaas heb ik de foto’s waar Fred en ik samen op staan nog niet om te laten zien maar hier rechts op de foto kun je alvast de geweldige man achter de schoenen zien. Hij is zo vriendelijk en interessant om naar te luisteren. Het is de 2de keer dat ik hem heb ontmoet en het blijft ontzettend leuk om deze man te horen praten!

fred11Als bedankje voor onze aanwezigheid werden we terug gebracht naar Den Bosch met de mini’s om in de Fred store een paar schoenen uit te zoeken. WOW, hoe gaaf is dat! Ik heb een prachtig paar uitzocht waar ik ontzettend blij mee ben. Ik zal hem snel laten zien op de site!

fred1

Bij deze wil ik het team van PUUR PR en natuurlijk Fred en de organisatie bedanken voor deze geweldige avond. Het was onwijs goed georganiseerd en ik heb er ontzettend van genoten!

Ben jij al bekend met het merk Fred de la Bretonière?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram