Foundation aanbrengen met…?

Foundation aanbrengen met…?

Je hebt verschillende manieren om foundation aan te brengen.  Of je het nou met je vingers doet, of met een kwast, we willen allemaal dat het resultaat er mooi naar is.

Ik zat gisteren even tussen mijn make-up spulletjes te kijken en toen bleef mijn aandacht hangen bij een foundation kwast die ik een jaar geleden had gekocht tegen een best dure prijs. Ik heb hem al tijden niet meer gebruikt omdat ik met mijn vingers foundation aanbrengen ook geen probleem vind en ook het beauty ei is nieuw gekomen in mijn stash…

Maar als je het dan zo bij elkaar legt? welke geeft nou eigenlijk het beste resultaat?

De Beautyblender / ei

Het Beauty ei ook wel de Beautyblender genoemd is dit jaar zeker een bekend iets geworden in de beautywereld, je hebt ze in alle soorten vormen, kleuren en prijzen en deze die je hierboven ziet is een B – merk en dus een betaalbaar ei die je oa. in de Etos kunt kopen. Ik heb hem gekregen tijdens de kerstdagen al ontzettend vaak gebruikt. Zovaak dat hij aan het scheuren is helaas.

De beautyblender kun je door de vorm makkelijk gebruiken voor het aanbrengen van foundation. De rond vorm en het smalle gedeelte zijn ideaal voor zowel de grote oppervlaktes als de randje rondom je oog en neus. Voor gebruik doe je hem onder de warme kraan zodat hij gaat uitzetten en groter wordt. Je kunt makkelijk door de stempelen de foundation aanbrengen voor een natuurlijk resultaat.

Foundation Kwast

Een kwast kennen we allemaal wel, het behoort tot het gereedschap van het aanbrengen van je make-up. Of dat nou een mooie blush is of oogschaduw, een kwast is nr 1 gereedschap. Je hebt ook speciale kwasten voor het aanbrengen van foundation. De haren zijn langer en stugger. Ik heb deze speciaal gekocht na aanrader van een medewerkster in een drogist. Ze vertelde erbij dat je strijk bewegingen moet maken richting je oren toe vanaf het midden en op de kin richting de hals. Het nadeel hiervan is, het lijkt wel of je een kunstwerk van je eigen gezicht aan het maken bent, het vreet namelijk best wel wat tijd!

Je eigen vingers

En dan heb je nog je eigen vingers, het kost niks, makkelijk schoon te maken en in een handomdraai bij de hand! Moet je snel weg, heb je haast dan zijn je vingers natuurlijk de ideale oplossing als het gaat om foundation aanbrengen. Je stippelt wat op je hoofd en masseert het vervolgens in met je vingers. Het nadeel hiervan vind ik, als ik haast heb pak ik ook snel mijn andere make-upjes en voor je het weet zitten de vingerafdrukken overal.

Ik ga voor:

Als ik een keuze moet maken wat ik het beste vind om te gebruinke, dan ga ik toch voor de Beautyblender/ ei. Het is makkelijk, snel en brengt de foundation mooi op de huid en is voor mijn idee nog het zuinigst in gebruik!

Wat gebruik jij om je foundation aan te brengen? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram