Fotoverslag – Collectie Presentatie Fred de la Bretoniere in Amsterdam

Fotoverslag – Collectie Presentatie Fred de la Bretoniere in Amsterdam

Afgelopen dinsdag ben ik helemaal naar Amsterdam gereisd om naar de Collectie presentatie van Fred de la Bretonière te gaan samen met mijn zus…

Doormiddel van een fotoverslag laat ik jullie een kleine impressie zien van deze dag en de collectie, ik vond het een heerlijke dag en heb genoten van de nieuwe voorjaars collectie 2012. Kijk mee…

Het event vond plaats in een prachtig gebouw tegenover De Bijenkorf,  De Industrieele Groote Club. Bij binnenkomst kijk je je ogen uit in het gebouw, wat ik alleen wel jammer vond, het is best donker daarbinnen, wat het natuurlijk wel heel sfeervol maakt!

De mooie kamer waar de prachtige collectie te zien was, met lekkere hapjes  en een prachtige sfeer in de mooie kamer.

Ik krijg direct een zomers gevoel als ik de voorjaarscollectie zie, prachtige nude tinten en mooie materialen. Ik word er blij van!

Mijn favoriete merk als het om laarzen gaat zijn de Shabbies!!

En op deze schoen ben ik spontaan verliefd geworden…

Fretons is een nieuwe lijn van Fred en hierover krijgen jullie binnenkort meer te horen. Deze schoenen zijn echt zo ideaal en mooi!

Champie & Lekkere hapjes voor de gezellige sfeer!!

& Natuurlijk moet ik even op de foto met Fred, het is echt een hartstikke leuke enthousiaste vrolijke man!!

Natuurlijk gingen niet direct terug in de trein naar huis, maar ging ik samen met mijn zus nog even lekker Amsterdam in en een hapje eten bij De Bijenkorf, heerlijke cheesecaké!

Dit was het verslag met de foto’s om jullie een klein beeld te geven van het event. Over de collecties komt nog het een en ander over op de site!

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram