FOTOOTJES VAN AFGELOPEN WEEK! #4

FOTOOTJES VAN AFGELOPEN WEEK! #4

Goodmorning allemaal! Hebben jullie ook zo genoten van het lange Paasweekend? De afgelopen weken heb ik weer een aantal foto’s gemaakt met mijn telefoon om met jullie te delen. Dit keer heb ik wat opgespaard zodat het er wat meer zijn. 

Zo was het natuurlijk Pasen, had ik een verjaardag, kocht ik een PRACHTIG boek en ontdekt ik eindelijk Snapchat. Benieuwd naar wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk mee!

f1

f2

Mijn zus en ik besloten uit ons werk op koopavond lekker de stad in te duiken. We hadden allebei best trek en besloten eerst lekker te eten. Gezellig!

Tijdens het eten verraste mijn zus mij opeens met een onwijs lief cadeautje. Ik vind de bekertjes van Rice erg leuk en heb al een aardige verzameling. Ze had voor mij als cadeautje twee hele schattige uitgezocht waar ik heel blij mee ben. Ik kan niet wachten om ze neer te zetten in mijn nieuwe huis.

f3

Nog meer leuke items voor in huis. Ik ben namelijk al druk met decoratie zoeken. Ik ben vooral erg van het wit en deze leuke items heb ik al gescoord!

Ook kwam ik deze bank tegen die ik heel gaaf vind. Toch twijfel ik omdat kleur snel verveeld. Het ‘knopen patroon’ erin vind ik heel gaaf. Hij blijft in gedachten.

f4

Eindelijk heb ik dan doorgezet en Snapchat op mijn telefoon gezet. Ik snapte er niks van maar na een tijdje begon ik het door te krijgen en deelde ik al een aantal foto’s. Ideaal om uit te vogelen tijdens de regen. Ik wou namelijk naar de stad om een cadeautje te kopen.

Het wachten werd beloond, even later werd het namelijk droog en begon het zonnetje te schijnen. Dit moest natuurlijk even op Snapchat gedeeld worden.
f5

Mijn vriend en ik doken de stad in opzoek naar cadeautjes voor zijn vader. Ik nam mijn leuke boodschappen tas mee van de Marks & Spencer.

Bij de Xenos even blij worden van de wand vol met de leuke ananas en cactus beeldjes. Super leuk zijn ze!
f6

Eenmal thuis keken we samen nog even de laatste aflevering van Divorce die we hadden opgenomen. Ik kroop lekker onder een dekentje en at toastjes met brie.

S’avonds probeerde ik eindelijk de nieuwe popcorn van de Albert Heijn. Ik ben dol op popcorn en was enorm benieuwd naar de nieuwe smaken. Ik vond het eigenlijk iets te duur maar toen ik ze zag in de bonus wou ik het wel even proberen. Mijn ervaring: HEERLIJK maar wel echt heeeeeeeeeeeeeeeeel zoet!

f7

Op zaterdag liepen mijn vriend en ik al vroeg naar de stad om nog wat laatste cadeautjes te halen. Mijn oog viel op dit prachtige boek ‘ Het Vintage Tea Party Boek’. Ik twijfelde geen moment en nam hem mee. Ik ben er echt super blij mee!
f8

Ik vloog naar huis om even wat spullen op te halen en daarna naar de verjaardag van mijn schoonvader. Ik kreeg een heerlijke berg slagroom met een puntje appeltaart.

f9

Nu ik Snapchat heb ontdekt ben ik ook helemaal fan van de filters die erbij zitten. Deze past perfect bij Pasen dacht ik zo! Hihi…

Mijn vriend kwam aanzetten met een lief cadeautje, hij had de Flow voor mij meegenomen uit de winkel. Heerlijk bladeren op een luie 2de Paasdag.

f10

In de middag gingen we naar zijn zusje toe voor een gezellige Paas/Spelletjesmiddag. Larissa zorgt er altijd weer voor dat het gezellig is met lekkere hapjes en haar leuke interieur. Ohja en haar lieve kat Vlinder die even zat te dromen.
f11

Mijn moeder had vrijdag bloembolletjes gekocht waar deze onwijs schattige bloemetjes uitbloeiden. Hiermee haal je echt de lente in huis ook al regent en waait het buiten enorm.

Mij volgen op Instagram : LauraLouiseNL & FablouiseNL
Mij volgen op Snapchat: Fablouise.nl

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 29 maart 2016 / 18:39

  Wat een fijne weekje heb je gehad meid.
  Mooie foto’s zijn het

 2. Manon
  29 maart 2016 / 14:29

  Wat een leuke paastafel, ziet er gezellig uit. En dat boek lijkt me ook erg gaaf!

 3. Mandy
  29 maart 2016 / 14:25

  Dat boek ziet er zo leuk uit!! X

 4. 29 maart 2016 / 07:55

  Leuke Pasen hadden jullie zo te zien! Het Vintage Tea Party Boek ziet er echt leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram