FOTOOTJES VAN AFGELOPEN WEEK! #3

FOTOOTJES VAN AFGELOPEN WEEK! #3

Het is weer tijd om een kijkje te nemen tussen de foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt. Het was voor mij een ‘normale’ werkweek met een aantal leuke momenten die ik heb vastgelegd.

Zo ging ik lekker uiteten mijn mijn vriend, kreeg ik wel erg veel zin in het voorjaar toen ik een grote pot bloemen tegen kwam en shopte ik hele schattige rietjes bij de Action. Benieuwd naar mijn week? Kijk snel mee!

f4

Bij de Action kwam ik deze super schattige roze rietjes tegen. De leuke papieren rietjes kun je tegenwoordig overal wel halen maar deze van de Action in het knal roze met wit trokken gelijk mijn aandacht. Ze zijn leuk en ook nog is lekker goedkoop.

Bij een bezoekje aan de Albert Heijn vielen mijn ogen op deze speciale slagroom bussen gevuld met roze en blauwe slagroom. Hoe leuk is dit? Hier kan je dus heel gemakkelijk leuke taartjes en cakejes mee versieren!
f1

Vorige week zaterdag nam ik mijn vriend uiteten. Dit omdat ik hem heel dankbaar ben dat hij mij zo heeft geholpen om mijn blog te veranderen en omdat ik dankzij hem een baan heb als grafisch vormgever. Ik werk namelijk in hetzelfde bedrijf als mijn vriend, in het begin heel spannend of dat wel goed zou komen maar het bevalt hartstikke top! Genoeg redenen om hem lekker te trakteren op een etentje. Ik verheug mij altijd het meest op het toetje, ik bestelde walnoten ijs met slagroom en heel veel karamel saus. Mijn vriend ging voor appeltaart met kaneelijs!

De dag erna ging ik lekker voor een bakje yoghurt, even compenseren met de avond ervoor.

f2

Ik maakte deze random foto op mijn werk. Ik voelde mij namelijk een beetje een dalmatiër met mijn stipjes. Mijn Daniel Wellington horloge is nog steeds mijn favoriet!

Ook deze té schattige sokken moest ik echt even op de foto zetten. Ik word er helemaal blij van als ik leuke sokken draag. Mijn mand met sokken begint ook aardig vol te raken aangezien ik het ook zo leuk vind om dit te kopen.
f3

Op woensdag ging ik met mijn moeder even wat winkeltjes bezoeken en heerlijk genieten van deze monchoutaart. Ik heb het al zo vaak gezegd, ik ben dol op taartjes!

Bij de bloemist stond een grote bak met deze narcissen. Ik heb zoveeeeeeeel zin in het voorjaar!!

f5

Bij het huis van mijn vriend staat een boompje die er altijd zo mooi uitziet wanneer de bloesem er weer aankomt, het is altijd een beetje magisch om al die kleine licht roze blaadjes te zien.

Zoals jullie allemaal weten was het gisteren Valentijnsdag. Ik en mijn vriend vieren dit niet speciaal maar ik kon het niet laten om deze vrolijke tompouce in huis te halen. Heerlijk met een Chai Tea genieten op de bank met Netflix. Perfecte Valentijnsdag!

♥ Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

11 Reacties

 1. 15 februari 2016 / 21:18

  Wat leuke foto’s zijn het en dat lekkere eten weer.
  O, die sokken vind ik super leuk

 2. 15 februari 2016 / 18:07

  Wat een leuke foto’s! En die rietjes zijn mega cute!

  Liefs,
  Susan

 3. 15 februari 2016 / 15:58

  Leuke foto’s! Hoe heerlijk ziet die tompouce er uit!!? <3

 4. 15 februari 2016 / 12:33

  Ziet er zo leuk uit en leuk he die rietjes in verschillende kleuren! ik hou ook echt van een tompouce 🙂 x

 5. 15 februari 2016 / 10:05

  Zo leuk, die slagroom en rietjes! Ik heb ook zoveel zin in de lente! Ik ga begin maart nog op wintersport en hoop echt dat als ik terug kom hier lekker het zonnetje schijnt

 6. Lindse
  15 februari 2016 / 10:04

  Zo leuk, die slagroom en rietjes! Ik heb ook zoveel zin in de lente!

 7. 15 februari 2016 / 07:57

  Wat apart die verschillende bussen met slagroom.
  Leuke rietjes.
  Prachtig om te zien dat het alles in bloei staat en dat de lente eraan komt 😉

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram