FOTOOTJES VAN AFGELOPEN WEEK! #2

FOTOOTJES VAN AFGELOPEN WEEK! #2

Vorig jaar liet ik iedere maandag een kijkje tussen mijn Instagram foto’s zien. Daar ben ik mee gestopt omdat ik het eigenlijk een beetje dubbel vond om de foto’s die ik zowel plaats op mijn Instagram ook nog is te delen op mijn site.

Toch mis ik het om mijn persoonlijke foto’s van dingen die ik meemaak, lekker eten en dingen die ik shop met jullie te delen. Daarom heb ik besloten om toch weer opnieuw persoonlijke foto’s te delen op mijn blog maar dit keer ‘exclusieve’ foto’s. Foto’s die ik niet deel op mijn Instagram maar alleen op mijn blog. Vorige week kon je deel #1 zien en vandaag is het tijd voor 2. Kijk mee!

2

Heel af en toe neem ik wat lekkers mee naar het werk en dit keer was het de nieuwe KitKat smaak Cookies & Cream. Deze variant vind ik nog lekkerder dan de originele. Als je hem tegenkomt is het echt de moeite waard om hem is te proberen!

Vorige week zaterdag ging ik samen met een vriendin richting Zwolle om lekker te bij te kletsen en te winkelen. We waren niet de enige die dat idee hadden en stonden dan ook een behoorlijke lange tijd in de ‘file’ voor een parkeerplekje.

3

De eerste stop was bij onze favoriete broodjeszaak de Vito’s. Hier komen we graag en bestellen we vrijwel altijd hetzelfde broodje met warme beenham, yum!

Daarna snel even wat winkeltjes bij langs, zo ook de Søstrene Grene. Daar kwam ik deze marble pleisters tegen!

4

Tijd voor een drankje tussen het winkelen door. Mijn vriendin ging voor een warme chocolade melk maar dit was niet echt een succes, de slagroom ziet er heerlijk uit maar was echt veel en veel te veel…

Eenmaal thuis had ik niet meer z’n trek door de lekkere en late lunch van Vito’s. Ik besloot alleen een lekker bakje yoghurt te nemen met vers fruit.

5

De werkweek begon weer en ik maak mij klaar. Deze schattige sokken kocht ik in de sale van de Hunkemöller, zijn ze niet schattig? Qua schoenen draag ik tegenwoordig alleen maar deze laarsjes van Supertrash!

Mijn gezonde snackjes voor op het werk. Druiven en snoeptomaatjes!

6

De week vloog om en het was alweer weekend. Zaterdag slaap ik lekker uit maar mijn vriend is vaak al vroeg op. Hij weet mij iedere zaterdagochtend dan ook weer te verassen met lekkere verse broodjes van de bakker en verse jus. Heerlijk begin van het weekend!

Tijd om even de stad in te duiken en daarna mij te richten op mijn blog. Omdat ik de 4 dagen in de week werk moet ik wel in het weekend veel tijd besteden aan mijn blog. Ik testte deze lipgloss van Miss Sporty die ook direct een spoor achterliet op mijn theemok. 
1

Mijn werkplekje bij mijn vriend thuis. Een lang wit bureau waar ik lekker foto’s kan werken en blogjes kan typen.

Mijn moeder wou ik verassen met een bosje bloemen en ik besloot zelf iets samen te stellen. Ik koos mooie rozen en gipskruid. Het leek wel een bruidsboeketje, zo schattig!

♥ Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

  1. 7 februari 2016 / 20:27

    Zo’n mooie bloemen die je voor je moeder hebt gekocht! Hmm ik ben wel benieuwd naar die Kitkat 🙂

  2. 7 februari 2016 / 15:03

    Superleuke foto’s om weer te zien! Vind dit altijd zo leuk om te lezen! 🙂 Je hebt een fijn werkplekje bij je vriend!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram