Fotootjes van afgelopen week! #1

Fotootjes van afgelopen week! #1

Vorig jaar liet ik iedere maandag een kijkje tussen mijn Instagram foto’s zien. Daar ben ik mee gestopt omdat ik het eigenlijk een beetje dubbel vond om de foto’s die ik zowel plaats op mijn Instagram ook nog is te delen op mijn site.

Toch mis ik het om mijn persoonlijke foto’s van dingen die ik meemaak, lekker eten en dingen die ik shop met jullie te delen. Daarom heb ik besloten om toch weer opnieuw persoonlijke foto’s te delen op mijn blog maar dit keer ‘exclusieve’ foto’s. Foto’s die ik niet deel op mijn Instagram maar alleen op mijn blog. Kijk mee!


f2

Begin dit jaar ben ik met een vriendin van mijn begonnen met het volgen van Yoga lessen. Ik wou het al een behoorlijke lange tijd is proberen en dit jaar heb ik dan eindelijk de knoop doorgehakt en een leuke Yoga school gevonden. Iedere maandagavond stap ik op de fiets en ga ik een uurtje lang mijn lichaam trainen, sterker maken en ook nog is zen worden.

Oeps! Deze foto heb ik ook op mijn Instagram gedeeld… Ieder geval ik ben de laatste tijd nog steeds erg down vanwege het overlijden van mijn hondje. Mijn moeder nam mij mee naar de kapper voor wat afleiding. Ik besloot om mijn haar te laten verven en koos voor donker bruin en onderin koper. 3 uur later en ik zag geen verschil… De kapper daarin tegen wel. Daar ga ik dus niet meer heen!  Ondanks de mislukking en de tijd die we eraan kwijt waren, was het wel een fijne afleiding en hebben we achteraf enorm kunnen lachen.

f3

Doordeweeks ben ik aan het werk als grafisch vormgever. Ik zit de hele dag achter de computer en krijg dan ook weinig beweging. Ik ben daarom helemaal overgestapt om overdag alleen water te drinken. In het begin vond ik het vreselijk maar nu is het gewoon een gewoonte geworden en vind ik het best lekker. Ohja en dit flesje is ook nog is schattig, hihi.

Woensdagmiddag ben ik vrij en breng ik met mijn moeder een bezoekje aan de stad. We passen wat leuke items bij de C&A en rekenen deze af. Ik maakte nog even deze selfie met mijn fijne (nep)bont jasje die ik een tijdje geleden kocht in de SALE bij de Sting. Blij mee!

f1

De nieuwe LINDA werd bezorgd, heerlijk lezen en ondertussen genieten van een lekker croissantje.

Daarna nog even lekker een Latte drinken in de stad. Kijk hoe leuk mijn nieuwe tasje van TED BAKER is. Ik ben er echt verliefd op!

f4

Mijn vriend was opzoek naar een nieuw tv meubel en besloten die te zoeken bij de IKEA. Ik nam nog even een lekker fluffy kleedje mee omdat mijn oude alweer zo vies aan het worden is.

Snel nog even boodschapjes halen. Vooral veel lekkere dingen om mijzelf een beetje op te fleuren wanneer ik het nodig ben. Ik kocht een heerlijke cake, mijn favoriete cheesecake toetjes en nog een reep chocola!!

f5

Tussen de regenbuien door even lekker een kop thee drinken.

En daarna nog genieten van een lekkere tosti kaas. Ik weet niet hoe het komt maar als ik thuis een tosti maakt dan smaakt hij lang niet zo lekker dan in een restaurantje.

f6

Shopping time! Ik was opzoek naar een nieuwe foundation en vond het wel is leuk om af te wisselen. De afgelopen keren kocht ik de foundation van Chanel maar besloot nu de Forever van Dior te proberen. Daarnaast bestelde ik ook nog de prachtige highlighter uit de Glowing Gardens collectie, WAUW! Ik ben echt verliefd op dit product. Verder shopte ik nog 2 paar handschoenen voor €1,- en nog een lekkere sjaal.

Ook mijn bestelling van ZARA kwam binnen. Ik bestelde een broek en een leuk shirt in de sale.

f7

Nog meer dingen die ik bij de post kreeg, deze 2 leuke uitnodigingen van OPI en Invisibobble. Helaas lukt het mij de laatste tijd niet meer om events te bezoeken. Ik werk 4 dagen in de week en mijn vrije dag besteed ik aan het werken voor mijn blog en dagjes winkelen.

Langzamerhand komen de lentecollectie weer in zicht, zo ook van OPI. Ik ontving een doosje met 6 nieuwe kleurtje uit de nieuwe New Orleans collectie. Ik krijg er helemaal een zomers gevoel bij als ik de leuke frisse kleurtje weer zie. Heerlijk!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

15 Reacties

 1. 1 februari 2016 / 21:35

  leuk, zo’n persoonlijk artikeltje!
  Liefs

 2. 29 januari 2016 / 16:54

  Wat raar dat de kapper toch beweerd dat er koper in zit. Is ook maar goed dat je de volgende keer daar niet meer naar toe gaat. Ook zonde van de tijd wat je ook al aangaf. Verder hartstikke leuk om te lezen dit.

  • 28 januari 2016 / 19:12

   Hihi ik vind hem ook echt te zonde om hem te gaan gebruiken 😛

 3. 28 januari 2016 / 05:56

  Fijn dat je moeder had je opgefleurd en dat jij naar de kapper was geweest!
  Prachtige haarkleur.
  Mooie nieuwe make-up.
  Leuke foto’s.

  Xoxo

 4. 27 januari 2016 / 22:28

  Leuk verslagje en mooie foto’s, de highlighter van Dior wil ik ook gaan bestellen 🙂
  X

 5. 27 januari 2016 / 20:05

  wat leuk dat je dit weer doet, ik vind dit soort artikelen erg leuk om te lezen! wat balen dat je niets van je nieuwe haarkleur zag:(

  • 28 januari 2016 / 19:13

   Leuk om te horen Bertine! Ik vind het toch ook erg leuk om persoonlijke verslagjes te delen. Pff ja echt balen en dan die kapper ook nog volhouden dat zij het wel zag… -__-

 6. 27 januari 2016 / 19:02

  Mooie jas! Lekker zo’n fluffy kleedje, ik heb er ook een liggen 😀

 7. 27 januari 2016 / 18:56

  Leuk om weer eens te zien! Wel fijn dat je toch genoeg afleiding hebt. Dat scheelt al erg veel

 8. 27 januari 2016 / 18:33

  Ah, wat een heerlijk artikel om dit te lezen. Hopelijk kom je er weer een beetje bovenop! Gelukkig heb je genoeg afleiding. Je hebt leuke dingen gekocht, ik ben heel benieuwd naar de foundation van Dior en de highlighter! Komt daar een review van en ook van de Chanel blush? 🙂
  liefs

  • 28 januari 2016 / 19:15

   Nou ik weet het niet zo goed. Ik denk niet echt reviews over de producten apart omdat ik ze gelijk al in mijn stash heb gestopt om te gebruiken. Ik laat ze wel een keer zien in een post met meerdere producten en dan natuurlijk ook swatches!! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram