Foto verslag – Workshop/Training Pur Minerals

Foto verslag – Workshop/Training Pur Minerals

1

Afgelopen Maandag (gisteren) had ik een onwijs leuke dag op de planning. Ik was namelijk uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de workshop/training van Pur Minerals. Dit keer hoefde ik niet een lange reis te maken met de trein, maar was een ritje op de fiets genoeg…

Pur Minerals is een merk waar ik sinds kort mee kennis heb gemaakt en waar je nog veel over gaat zien op de site. Het liefst vertel ik je er direct alles over omdat ik zo super enthousiast hier over ben maar ik ga het je mooi laten zien met foto’s en uitgebreiden reviews.

Kijk voor nu mee naar deze zeer geslaagde middag!

2

Een lange tafel met voor iedereen een plekje met de informatie, een super schattig spiegeltje, lekker flesje water en een cupcake! Laat de dag maar beginnen!

3

Lekkere zoetigheid maakt iedere vrouw blij en het ziet er altijd zo schattig en gezellig uit!

1

De prachtige minerale producten van Pur Minerals. Minerale make-up die zoveel meer doet dan alleen een mooie look op je huid!

2

De dag begon met in de ochtend een presentatie over Pur Minerals. Bakken aan informatie over de producten kreeg ik te horen. Hoe je producten het best kunt gebruiken, wat voor ingredienten erin zitten en nog veel meer. Super interessant en natuurlijk heb ik alle informatie mee naar huis om nog is rustig door te lezen!

3

4

5

We kregen een Mini formaat Primer & de geweldige BIG Blink Mascara ook deze is mini formaat en komt goed van pas als ik volgende week naar Parijs ga. De Big Blink is echt zo ontzettend fijn en zorgt voor een super effect op je wimpers, dit ga ik natuurlijk snel met jullie delen!

6

Toen was het tijd om de make-up eraf te halen, 6 watjes later, een druppel tonic en een lekkere crème en ik was klaar om opgemaakt te worden.

7

Ik ging model zitten voor de visagist, altijd leuk maar toch een beetje kaal zo make-up loos voor een groep!

8

9

Iedereen ging lekker aan de slag met de producten! Altijd leuk om te zien hoe iedereen altijd enthousiast bezig is.

10

11

12

13

18

Over dit bovenstaande palette ben ik ontzettend enthousiast, Go Nude Eye & Cheek Palette. Dit palette is zo veel zijdig, naast 3 matte en 3 shimmer oogschaduw bevat het een mooie bronzer en blush, handig oogpotloodje en grote spiegel op het doosje! Ideaal als je het mij vraagt. Alleen nog een mascara en lipstick en je bent helemaal klaar.

14

15

16

De verpakking van de geweldige Big Blink mascara ziet er ook zo tof uit! Ik kreeg een beetje Benefit idee. Wat jij?

17

De starters kitjes van Pur Minerals zijn echte aanraders en gaan als warme broodjes over de plank!

19

En de look die ik heb gekregen, totaal iets anders dan ik normaal gewend ben om zelf aan te brengen maar ik vind het ontzettend mooi. Vooral de Glow en de wenkbrauwen vind ik super.

20

Het was een onwijs leuke en geslaagde workshop! Ik heb veel mogen leren en mogen proberen. Zoals als ik al aangaf krijgen jullie nog meer over die merk te lezen op de site en laat ik jullie ook kennis maken van de producten van Pur Minerals. Onlangs verscheen er al een artikel over de Lip Balm sticks op de site, hier ben ik ook zo enthousiast over en draag ik standaard mee in mijn tas!

Ik wil het Team Selbeau Cosmetics & Pur Minerals bedanken dat ik aanwezig mocht zijn bij deze geweldige geslaagde dag!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram