Foto verslag – Hema Persdag Najaar/Winter

Foto verslag – Hema Persdag Najaar/Winter

1

Gisterochtend vertrok ik al lekker op tijd naar Amsterdam om aanwezig te zijn voor de persdag van de Hema om de nieuwe Najaar/winter collectie te gaan bewonderen. Met een heerlijke zomerse outfit, een goed humeur en gezellig gezelschap van mijn zus werd het een top dag…

HEMA is z’n winkel die in mijn oog echt ontzettend verbeterd is. Vroeger vond ik het allemaal een beetje basic en oubollig, maar de laatste tijd springen ze er echt uit met leuke hippe items en voor ieder wat wils!

Ik begin vooral met foto’s van het heerlijke eten wat te koop is bij de Hema, persoonlijk ben ik namelijk een echte liefhebber van de heerlijke taartjes, de To Go hapjes en de sapjes. Maar er was meer, de nieuwe make-up producten, school spullen en interieur.  Kijk mee!

2

Dit is echt een gewoon te lekkere grote plak cake! Binnenkort te koop voor ik dacht €2,50 a  €3,- met een lekker kopje koffie. Goede deal he?

3

Een kleine sfeer impressie van de grote zaal op het hoofdkantoor van de HEMA, heerlijk veel licht en enorme ruimte.

4

De lekkere hapjes, broodjes en drankjes stonden klaar, deze mocht je lekker pakken.

5

HEMA staat al bekend om de lekkere potjes snoeptomaten maar nu komen ze ook met fruit! Heel lekker en handig voor onderweg met bijvoorbeeld roodfruit, duiven of meloen . Naast fruit gaan ze ook worteltjes met een dip verkopen en bleek selderij met een dip. Allemaal handig voor onderweg en net iets goedkoper dan die ene chocoladereep…

6

Ook lagen er heerlijke broodjes klaar! Er was serieus te veel om uit te kiezen…

7

Toen ben ik een rondje gaan maken en allereerst begon ik bij de interieur spulletjes. Deze kinderkamer ziet er zo gezellig en vrolijk uit!

8

Ook de school spullen zien er bij de HEMA altijd super tof uit, het is dat ik niet meer op school zit, ik heb toch de neiging om wat leuke dingen aan te schaffen!

9

10

11

Deze oordopjes moet ik gewoon hebben, hoe cool zijn ze!

12

Tijdens de persdag kon je ook een stempel maken, helaas had ik niet zoveel tijd dus ging ik kijken hoe andere het deden. Heel leuk om te zien en stempels zijn toch wel heel gaaf hoor!

13

Tijd voor de make-upjes!!

14

Nieuw in het assortiment zitten de nieuwe bronzing powders met een oranje koraal kleur en een roze. Hier ben ik heel benieuwd naar want ze zien er zo tof uit.

15

16

17

Ook nieuw in het assortiment 3 soorten lipbalms met echt een super gave uitstraling. Ze geven alleen glans en zorgen voor zachte lippen, maar ze zien er wel tof uit. Lekker doorzichtig en net snoepjes!

18

19

20

Ook kun je voor Nail Art binnenkort bij de HEMA terecht, ze gaan namelijk leuke spulletjes verkopen voor je nagels. Leuke diamantjes, lakjes om echt nail art mee te maken, kaviaar en tools! Waarschijnlijk gaat dit niet liggen op de make-up afdeling maar bij de school spullen.

21

De heerlijke vrolijke bakspulletjes van HEMA! Kijk die roze kaasschaaf links!!

22Als dank kregen we nog een leuke goodiebag mee naar huis. De inhoud komt binnenkort op de site!

23

De meeste make-up producten en nail art liggen als het goed is vanaf volgende week in de winkels!

Wat vind jij van HEMA?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram