Foto Verslag ♥ Opening Primark Arnhem!

Foto Verslag ♥ Opening Primark Arnhem!

pa1

pa2Gisterochtend ging ik al vroeg richting Arnhem om aanwezig te zijn bij de opening van een nieuwe Primark filiaal!

Altijd leuk om te zien dat er steeds meer Primark winkels openen door het land en ook deze nieuwe plek midden in het centrum van Arnhem is zeker weten een bezoekje waard. Vanaf station loop je zo in z’n 7 minuten naar de winkel toe waar je vervolgens een grote ruimte treft met een onwijs grote begaande grond en 1 verdieping  gevuld met fashion, accessoires, make-up producten, lingerie, woonspulletjes, kinderkleding, schoenen en heren!

Om je een kleine indruk te geven hoe de winkel eruit ziet en wat er op dit moment allemaal te vinden is heb ik een aantal foto’s gemaakt die ik je wil laten zien. Kijk mee!

pa2

pa3

pa4

pa5

pa6

pa7

pa8

pa9

pa10

pa11

pa12

pa13

pa14

pa15

pa16

pa17

pa18

pa20De winkel is ontzettend ruim opgezet en heeft een prettige indeling. Er zijn genoeg paskamers in de winkel aanwezig en kassa’s om snel je spulletjes af te rekenen!

Natuurlijk heb ik ook een aantal leuke items geshopt die jullie binnenkort gaan zien in de Primark Shoplog en dat niet alleen, mijn zus en ik heb ook wat leuke dingen gekocht voor een speciale winactie! Hou de site daarom goed in de gaten!

Bij welke Primark kom jij het liefst?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram