Flormar – Revolution Perfect Lipstick!

Flormar – Revolution Perfect Lipstick!

flormar1Een paar dagen terug schreef ik een artikel over de opening van de eerste Flormar winkel in Nederland. Een make-up merk waar ik zelf nog niet bekend mee was maar wel een goede indruk bij mij heeft achter gelaten. De producten zagen er goed uit, de kwaliteit was goed en het was allemaal goed betaalbaar…

Als bedankje voor de aanwezigheid van de opening van Flormar ontvingen we een leuke goodiebag met enkele producten van het merk om thuis te proberen. In de goodiebag zat o.a. een lipstick , helaas niet in een kleur die mij staat maar ondanks dat toch leuk om te testen.

flormar2Het gaat om een Revolution Perfect Lipstick uit het assortiment, een zwart witte huls met een patroontje erop. De kleur die in mijn goodiebag zat is niet direct een kleur die ik zelf zou uitkiezen maar testen kan geen kwaad. Het gaat om de kleur R08, verder heeft het geen naam.

flormar3Op het eerste gezicht ziet de lipstick er goed uit, de kleur is lila en en heeft het zelfde patroontje van de huls op de lipstick wat natuurlijk erg leuk is en niet goedkoop uitstraalt.

flormar4Natuurlijk ben ik hem gaan testen op mijn huid en op mijn lippen en ik vind het pigment van de lipstick echt super goed.

flormar6De lipstick heeft niet de kleur die bij mij past maar het product is ondanks dat toch erg goed. De kleur is mooi, de structuur is fijn en de lipstick voelt erg zacht aan op de lippen. Ik ben ieder geval overgehaald om terug te gaan en om een kleur te kopen die wel meer voor mij is.

De prijs weet ik helaas niet maar tijdens het event ontdekte ik dat de prijzen van Flormar verschillen van €3,95 voor een nagellak en €14,95 voor een blush. Ik denk daarom ook zelf dat de lipstick rond de €4,- a €5,- liggen. Het assortiment is heel breed als het gaat om lipstick bij Flormar wat mij ook heel nieuwsgierig maakt om de andere lip producten te proberen. De Revolution is ieder geval top!

Ben jij ook benieuwd geworden naar de lipproducten van Flormar?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram