First Choice Face Scarfs Selfie ♥ WIN EEN GOODIEBAG TWV. €450

First Choice Face Scarfs Selfie ♥ WIN EEN GOODIEBAG TWV. €450

facescarf

Gesponsorde post – Wie maakt er dagelijks nou geen selfies? Volgens mij doet iedereen dat wel! Een Selfie maken is helemaal populair en onze telefoons staan er vol mee. Vervolgens delen we het met onze vrienden voor likes maar het is nog leuker om er vette prijzen mee te winnen!

First Choice Cola maakt dit mogelijk en komt met een te gekke winactie. Bij aankoop van een 4-pack First Choice Cola ontvang je namelijk een Face Scarf en hiermee maak je kans op een heleboel prijzen. Het is de bedoeling om met de Face Scarf een een Selfie te maken waarmee jij helemaal uitblinkt. Deel je selfie met de face scarf en #lefhebber op Instagram en win een goodiebox t.w.v. €450,-

Wat zit erin de Goodiebag

Fujifilm Instax Share SP-1 EXD
Eastpak Rugzak met print
AudioVox SHB301PK
Shutterball Bluetooth Selfie Camera with Remote
Grumpy Cat Plush Toy
Mystic 8 Ball
Berlin Boombox Mobile Speaker
3D Zombie Ice
Touch Point Stylus
First Choice Cola Face Scarf.

scarf2

De Face Scarfs zijn deze week verkrijgbaar bij: Plus, Coop, Hoogvliet, Jan Linders en Emté supermarkten.  Kijk voor meer informatie op lefhebber.nlscarf3

Een heerlijke prijs die we volgens mij allemaal wel willen winnen dus Let’s Go! Maak een Selfie, deel hem en wie weet heb jij straks deze Goodiebag voor je deur liggen!

Ga jij meedoen aan deze wedstrijd?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram