Filmpjes ♥ MEGA Shoplog Rome & Bloopers!

Filmpjes ♥ MEGA Shoplog Rome & Bloopers!

romeDaar is die dan! Vandaag heb ik eindelijk de shoplog voor jullie van onze aankoopjes die wij deden in Rome.

Ik heb dit filmpje in Rome al opgenomen samen met Larissa die dit voor de eerste keer deed wat ik super knap vond want ze deed het super goed! Het was een beetje uitvogelen met een setting en statief maar het is gelukt. Benieuwd wat wij hebben geshopt? Bekijk de video!

Natuurlijk kwamen er ook een paar momenten die niet helemaal goed gingen. Zo ging de prachtige kerk naast ons hotel lekker luiden en lagen we regelmatig in een duik. Wil je mee lachen? Bekijk  dan ook zeker de bloopers!

Voor nog meer leuke filmpjes kun je terecht op mijn Youtube Kanaal. Ik zou het heel leuk vinden als je abonnee wilt worden.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram