Filmpje – What’s in my ‘NEW’ Bag!

Filmpje – What’s in my ‘NEW’ Bag!

zondagfilmbagVandaag heb ik opnieuw een What’s in my Bag filmpje voor jullie. Ik heb een nieuwe tas uit de webshop van My New Bag en die kan ik goed gebruiken om mee te nemen voor afspraken en events.

My New bag is een webshop met onwijs veel mooie tassen en de variant die ik heb is perfect voor mij en ik ben er heel blij mee. Benieuwd wat ik meesleur als ik een afspraak heb? Bekijk de video!

Zet in hd voor beter beeld kwaliteit.

Ik zou het heel leuk vinden als je abonnee wilt worden van mijn Youtube-Kanaal.

My New bag heeft een mooi aanbod aan luxe en stijlvolle tassen. Ze verzenden gratis in Nederland maar versturen ook je bestelling naar België. Voor 21:30 besteld is de volgende dag al in huis, hoe heerlijk is dat? Zo kun je direct genieten van je mooi nieuwe tas. Speciaal voor mijn lezers heb ik nu een kortingscode van 10% korting op je bestelling. Gebruik hiervoor de code: : MNB10 Geldig tot 20 mei.

Wat vind jij van mijn nieuwe tas?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram