Filmpje – What’s in my bag!

Filmpje – What’s in my bag!

1Zoals jullie misschien wel door hebben is er niet alleen ieder zondag een filmpje, nee ook iedere woensdag zal ik zorgen dat er een filmpje online staat en ik hoop dat jullie dat net zo leuk vinden als dat ik dat vind. Dit keer heb ik voor jullie een What’s in my bag video waarin ik laat zien wat ik zowel mee sleur in mijn tas!

Ik ben erg geordend en wil precies weten wat ik in mijn tas heb zitten zodat het niet weer voorkomt dat mijn tas alleen maar vol zit met lippenstiften. Benieuwd wat er in deze Primark tas zit? bekijk de video!

Zet in HD voor beter beeld!

Als eerste op de hoogte zin van mijn filmpjes? Ik zou het heel tof vinden als je abonnee wilt worden van mijn Youtube-Kanaal!

Sleur jij veel mee in je tas?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram