Filmpje – VLOG Dagje Amsterdam & Kruidvat Event!

Filmpje – VLOG Dagje Amsterdam & Kruidvat Event!

1Donderdag was ik in het mooie Amsterdam om even lekker te winkelen en om natuurlijk aanwezig te zijn bij het Kruidvat event…

Samen besloot ik met mijn zus al vroeg richting Amsterdam te gaan en het leek mij wel leuk om gewoon een beetje te gaan vloggen in Amsterdam en natuurlijk tijdens het event. Benieuwd naar mijn dagje in Amsterdam? Bekijk de video!

Zet in hd voor beter beeld kwaliteit

Ik zou het heel lief vinden als je abonnee wilt worden van mijn Youtube-Kanaal.

Mijn excuus, dit is mijn tweede vlog en het is echt moeilijker dan ik dacht de camera stiller te houden, wow! Maar oefenen baart kunst en een aantal vlogs verder zal het beeld vast wat rustiger worden.

Bekijk hier de unboxing van de GOODIEBAG!!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram