Filmpje – Vlog Amsterdam & Summer Fashion Festival Event van C&A!

Filmpje – Vlog Amsterdam & Summer Fashion Festival Event van C&A!

eventGistermiddag kon ik weer genieten van een heerlijk dagje Amsterdam om natuurlijk eventjes wat winkeltjes te bekijken en om aanwezig te zijn bij het C&A Summer Fashion Festival event…

Ondanks het koude weer, de regen en de harde wind heb ik genoten van een heerlijke, gezellige dag. Samen met mijn zus ging ik lekker even Amsterdam in om wat te shoppen en om vervolgens door te gaan naar het C&A Event waar alles in het teken stond van Summer & Festival! Benieuwd hoe mijn dag was en het event? Bekijk de video!

(Sorry voor de drukke beelden af en toe)

Ik zou het heel leuk vinden als je abonnee wilt worden van mijn Youtube-Kanaal.

Het event was onwijs leuk en zoals je in het filmpje kon zien heb ik een Dip Dye shirtje gemaakt. Het resultaat daarvan zie je binnenkort op de site. Als dank ontvingen we een leuke Goodiebag vol met leuke items, willen jullie een unboxing zien laat het mij weten in de comments!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram