Filmpje – VIP Openings Party Pull & Bear Amsterdam!

Filmpje – VIP Openings Party Pull & Bear Amsterdam!

pullenbearGisteravond mocht ik aanwezig zijn bij de VIP openings party van de Pull & Bear in Amsterdam. Ik keek enorm uit naar deze dag omdat de Pull & Bear echt een van mijn favoriete kledingwinkels is.

Al bij binnenkomst werd ik verrast door een rij knappe heren met lekker drankjes en hapjes, heerlijke muziek en een hoop mooie items. De winkel ziet er geweldig uit en is gevuld met een collectie onwijs leuke items voor vrouwen en mannen. De avond was ontzettend leuk en met allerlei anders fashionista’s en bloggers konden we als eerste een kijkje nemen. Benieuwd hoe mijn avond eruit zag en benieuwd naar de winkel? Bekijk de video!

Zet in hd voor beter beeld kwaliteit

Op de hoogte blijven van al mijn filmpjes? Abonneer je dan op mijn Youtube-Kanaal!

Vanaf vandaag kan je in hartje Amsterdam terecht aan de Kalverstraat 13 voor deze geweldige winkel!

Ben jij al bekend met Pull & Bear?
Wat vind jij van de winkel?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram