Filmpje – UPR Digital Seeds The Future of PR event!

Filmpje – UPR Digital Seeds The Future of PR event!

eventGisterochtend was ik aanwezig bij het Digital Seeds the Future of PR event van UPR! Dit vond allemaal plaats in het prachtige Art’Otel in Amsterdam waar we vriendelijk werden ontvangen en waar we konden genieten van deze interessante ochtend!

Tijdens dit event kregen we diverse presentaties wat als blogger en merk heel interessant was, maakte we kennis met de mooie producten van Ugg Australia, MAC, Tiffany & Co. en meer. Volgde ik een Mindfullnes Workshop van Marc O’Pole die gepresenteerd werd door Wouter de Jong (GTST acteur geweest) en kregen we een heerlijke chique lunch. Ik heb een filmpje gemaakt van 1 minuut om je een idee te geven hoe deze ochtend eruit zag. Benieuwd? Kijk mee!

Zet in hd voor beter beeld kwaliteit!

Ik zou het heel leuk vinden als je abonnee wilt worden van mijn Youtube Kanaal.

Het was een onwijs toffe ochtend en heel goed georganiseerd. Ik vond het heel speciaal om in een hotel als Art’Otel te mogen lunchen en ik ben weer veel informatie rijker. Bedankt UPR en Hot Pink Media voor deze uitnodiging en kans!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram