Filmpje – Unboxing & Shoplog – HEMA, MAC & PRIMARK!

Filmpje – Unboxing & Shoplog – HEMA, MAC & PRIMARK!

filmpje

Wegens technische problemen is het artikel van vandaag een stuk later als normaal, mijn excuses hiervoor. Ook deze zondag heb ik natuurlijk een filmpje voor jullie zoals afgesproken. Dit keer een unboxing met een shoplog!

Afgelopen donderdag was ik namelijk aanwezig bij de pressday van HEMA en ontving een leuke Goodiebag. Om de dag nog leuker te maken dan die al was ging ik nog even gezellig met mijn zus Amsterdam en Almere in om te shoppen. Benieuwd wat ik allemaal heb gekocht en wat er in de goodiebag zat? Bekijk het filmpje!

Zet in HD voor beter beeld!

Ik zou het heel leuk vinden als je abonnee wilt worden van mijn Youtube – Kanaal.

Wat vind jij van het filmpje en de spulletjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram