Filmpje – Unboxing pakketje van Loavies!

filmpjeloavies
Ik heb vandaag weer een unboxing voor jullie van een pakketje van een van mijn favoriete webshops, namelijk Loavies. Ik heb weer wat leuke stukken uit de webshop besteld en die wil ik je graag laten zien.

De herfst komt er weer aan dus het wordt tijd om onze kledingkasten weer een beetje te herinrichten. Ik koos voornamelijk voor leuke items die helemaal passen bij komend najaar. Benieuwd? Bekijk de video!

 PS. Let niet op mijn slaperig gezicht, ik heb een weekend gehad met weinig slaap en dat zie je bij mij altijd direct!

High Waisted Jeans – Link

Pencil Skirt – Link

Furry Fur vestje – Link

White Sneakers – Link

Abonneer je hier op mijn Youtube Kanaal!

Neem hier een kijkje in de webshop!

Wat vind jij van mijn geshopte items?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram