Filmpje – Unboxing mijn MUA Bestelling

Filmpje – Unboxing mijn MUA Bestelling

Vorige week heb ik dan eindelijk wat besteld bij MUA, make-up Academy. Het heerlijke budgetmerk wat helaas niet in Nederland verkrijgbaar is maar wel te bestellen is uit de UK en dat kon ik niet laten…

Binnen 5 dagen had ik dan mijn bestelling in huis, betalen makkelijk en veilig met Pay-Pal en voor je het weet heb je een stukje Londen voor de deur liggen. Kijk mee naar de make-upjes die ik heb gekocht!

Ik zou het leuk vinden als je abonnee wordt van mijn kanaal!

Wil je ook lekker budget shoppen? Neem een kijkje in de MUA Store!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram