Filmpje – Unboxing Goodiebags MUA & Kruidvat event!

Filmpje – Unboxing Goodiebags MUA & Kruidvat event!

filmpjeGistermiddag was ik aanwezig bij het onwijs leuke Kruidvat event in Amsterdam. Ik heb deze middag mijn camera voortdurend in de hand gehouden om te vloggen voor jullie en die je zondag kunt bekijken…

Na afloop van het event ontvingen we allemaal een leuke goodiebag met o.a. spulletjes van het merk MUA wat over ongeveer 3 weken verkrijgbaar zal zijn bij verschillende grote Kruidvat filialen. Ook in de Goodiebag zaten een aantal leuke MUA spulletjes en items uit het Kruidvat assortiment. Benieuwd? Kijk de video!

Zet in hd voor beter beeld!

Ik zou het heel leuk vinden als je abonnee wilt worden van mijn Youtube-kanaal.

Ben jij al bekend met MUA?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram