Filmpje – Unboxing Goodiebag Sabon & Flormar

Filmpje – Unboxing Goodiebag Sabon & Flormar

goodiebagfilmpjeVorige week bezocht ik 2 events en ontving ik 2 goodiebags. Het leek mij een leuk idee om de inhoud te laten zien zodat jullie al een beetje kunnen zien wat er de komende tijd op de site zal verschijnen…

Ik bezocht in de ochtend Amsterdam voor de opening van Flormar en ging daarna door naar Haarlem voor de lancering van de nieuwe lijn van Sabon, Ocean Secrets. Benieuwd wat er in de goodiebags zit? Bekijk het filmpje!

Als eerste op de hoogte zijn van mijn filmpjes? Abonneer je dan op mijn Youtube-kanaal TheFablouise

Ik hoop dat jullie het filmpje leuk vonden en benieuwd zijn naar de komende reviews!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram