Filmpje – Te zien in de Kick – off Bloggers Movie van Colgate tijdens de AFW!

Vlak voor de show van Spijkers & Spijkers werd ik door Colgate gevraagd of ik mee wou helpen aan het promo filmpje voor de bloggers launch van Colgate. Natuurlijk wou ik dat, en greep ik deze kans met beide handen aan…

Samen met mijn lieve moeder zijn we aan de slag gegaan en hebben we verschillende beelden opgenomen waarbij ik aan het tandenpoetsen ben net als in de bekende Colgate reclame. Tijdens deze beelden wissel ik met outfits zo zie je met een basic shirtje zodat mijn tanden opvallen en beelden waarbij ik meer opvallende kleding en hoedjes draag tijdens het tandenpoetsen waarbij dat weer opvalt. Het einde draait natuurlijk weer om een mooi gepoetst gebit en een rij mooie tanden. Alle beelden zijn bij elkaar gedaan van de andere bloggers die gevraagd zijn en zijn verwerkt in een filmpje die je hieronder kunt zien!

Wat vind je van het filmpje?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram