Filmpje – Shoplog Tiger Store Goodies

Filmpje – Shoplog Tiger Store Goodies

Ik heb weer een filmpje voor jullie, namelijk een shoplog. Wat vertraging allemaal wel niet kan veroorzaken. Zo sta ik het het station in Utrecht op mijn trein te wachten en zo sta ik alweer buiten met een tas gevuld met Tiger Store goodies…

Tiger store is echt een onwijs leuke, budget winkel als je opzoek bent naar leuke hebbedingetjes, prullies, goodies of cadeautjes. Er zit er oa. een in Utrecht en mocht je er een keer in de buurt zijn, neem dan zeker een kijkje binnen. Benieuwd wat ik heb gekocht, kijk dan het filmpje!

Zet hem natuurlijk op HD!

 Wil je als eerste op de hoogte zijn van mijn filmpjes, abonneer je dan op mijn Youtube-Kanaal TheFablouise.

Wat vind je van mijn spulletjes? Ben je wel is in een Tiger Store geweest?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram