Filmpje – Rainbow Tag!

Filmpje – Rainbow Tag!

tagAlweer een TAG voor jullie! Dit keer de super leuke Rainbow TAG! Via de mail kreeg ik de vraag of ik deze TAG wou behandelen op de site en natuurlijk wil ik dat doen. Bij de Rainbow TAG ga je alle kleuren van de regenboog bij langs en laat je bij elke kleur een product zien die je heel erg graag gebruikt…

Ik was een beetje verbaasd hoe moeilijk het eigenlijk is om producten uit te kiezen want ik heb zoveel producten in allerlei kleuren waar ik heel fan van ben en om er dan maar 1 uit te kiezen is toch wel een klus…Benieuwd welke producten dat zijn, kijk de video! Zet hem natuurlijk wel in HD voor nog beter beeld!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van mijn filmpjes, abonneer je dan op mijn
Youtube – Kanaal!

Welk favoriet product heb jij bij de kleur roze?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram