Filmpje – Opening Primark Nijmegen!

Filmpje – Opening Primark Nijmegen!

PicMonkey CollageVanochtend ging ik al vroeg richting Nijmegen om aanwezig te zijn bij de opening van de Primark! Maar liefst om 7 uur zat ik al in de trein met een slaperig hoofd maar onwijs veel zin.

Om 11 uur ging de winkel aan Plein 1944 open voor publiek maar voor die tijd mocht de pers een kijkje nemen een ontbijtje proeven. De Primark in Nijmegen heeft een oppervlakte van ruim 4.300 vierkante meter, gevuld met de laatste mode. De winkel heeft een ruim aanbod aan mode, schoenen en accessoires voor zowel vrouwen, mannen en kinderen. Naast een hoop fashion is er ook een afdeling met trendy interieur artikelen.

Natuurlijk heb ik mijn camera meegenomen om te filmen maar ben ik er achter gekomen dat het niet aan mijn stabiliteit ligt maar aan mijn camera dat het zo trilt. Helaas dus weer schokkerige beelden maar ik wil je toch een idee geven van deze nieuwe winkel! Kijk mee!


Als dank kreeg de pers een heerlijke shopcard mee met maar liefst €50,- Ik heb deze natuurlijk gebruikt en allerlei leuks van gekocht. Mijn aankoopjes zie je binnenkort terug in een shoplog!

 Ik hoop dat je ondanks de schokkerige beelden toch het filmpje leuk vond om te zien!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram