Filmpje – Oogschaduw paletten Stash

Filmpje – Oogschaduw paletten Stash

oogschaduw

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een filmpje heb gemaakt waarin in mijn oogschaduw paletten liet zien. In de tussentijd zijn er alweer een aantal nieuwe bij gekomen en het leek mij leuk die met jullie te delen.

Oogschaduw paletten is toch wel een van de leukste dingen om te komen vind ik. Je hebt zoveel mooie exemplaren en ze zijn altijd zo veelzijdig dat ik er een echte liefhebber van ben. Benieuwd wat ik allemaal in mijns stash heb? Bekijk de video!

Als eerste op de hoogte zijn van mijn filmpjes? Abonneer je dan op mijn Youtube Kanaal TheFablouise.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram