Filmpje – Modeshow Fashionfeestje Miss Etam & Promiss!

Filmpje – Modeshow Fashionfeestje Miss Etam & Promiss!

missetampromissAfgelopen dinsdag was ik helemaal in Zoetermeer om een bijzondere modeshow bij te wonen. Miss Etam en Promiss presenteerde namelijk op een geweldige manier de nieuwe najaarscollecties.

Ik was erbij en heb de mooie items die voorbij kwamen op de catwalk op film gezet en die wil ik je graag laten zien. Kijk mee!

Miss Etam en Promiss waren allebei merken die mij voorheen niet zoveel zeiden. Ik kwam wel is in de winkels als mijn moeder er bijvoorbeeld even binnen wou kijken maar meer ook niet en ik denk dat meer meiden onder ons dat hebben.  Tijdens de modeshow maakte ik kennis met items die mij stuk voor stuk aanspreken en waarbij mijn ogen echt werden geopend.

Wat ik vooral super gaaf vond van de show en wat het zo bijzonder maakte waren de modellen. Het waren namelijk niet alleen professionele modellen die mee liepen. Ook konden ‘echte klanten’ van Miss Etam en Promiss een tijdje geleden kans maken om model voor 1 dag te worden. Allerlei prachtige dames die hadden gewonnen liepen mee en deden het geweldig!

Heb jij wel is geshopt bij Miss Etam & Promiss?
Wat vind jij van de collecties?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram