Filmpje – Mijn (nieuwe) Make-up tafel!

Filmpje – Mijn (nieuwe) Make-up tafel!

m

Mijn nieuwe make-up tafel is echt de plek waar ik elke dag met liefde naar kijk en graag mijn make-up gebruik. Ik had altijd al een prachtige tafel vond ik zelf maar toen ik deze variant tegen kwam was ik direct verkocht en moest ik hem direct halen.

Ik ben iemand die heel snel dingen gaat veranderen en dat merk ik ook aan de inrichting van mijn make-up tafel. In het begin stond de bovenkant helemaal vol met producten maar al snel merkte ik dat het zo stoffig werd dat ik dat wat veranderd heb. Ook de inhoud van de 3 laden heb ik weer omgegooid en nu leek het mij hoog tijd voor een filmpje! (mijn excuses voor de scherpstel ellende)

Wil je als eerste op de hoogte zijn van mijn filmpjes, abonneer je dan op mijn Youtube – kanaal TheFablouise

Heb jij een mooie make-up plek?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram