Filmpje – Mijn Lipproducten Stash!

Filmpje – Mijn Lipproducten Stash!

lipstickstashIk vroeg jullie op mijn Facebook pagina wat voor filmpje jullie graag deze zondag wouden zien. De meeste kozen voor een Lipproducten stash filmpje en dat vind ik super leuk om op te nemen.

Het is een beetje een lang filmpje geworden, OEPS dus pak er wat te drinken bij of bekijk hem lekker buiten in het zonnetje! Maar vandaag dus een kijkje tussen mijn lipproducten stash. Benieuwd welke lipproducten ik het meest gebruik en welke ik heel mooi vind? Bekijk de video!

Ik zou het heel leuk vinden als je abonnee wilt worden van mijn Youtube-kanaal.

Mijn artikel over de opberg bakjes van HEMA

Ben jij fan van lipproducten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram