Filmpje – DIY De simpelste Choco – Pindakaas koekjes ever!

Filmpje – DIY De simpelste Choco – Pindakaas koekjes ever!

koekjesWaarom moeilijk doen als het ook veel makkelijker kan. Ik hou van lekkere dingen maken en opeten maar ik hou er niet van om uren in de keuken te staan en vervolgens ook nog is mijn rommel opruimen…

Daarom ga ik liever voor een makkelijkere weg en heb ik een recept voor hele simpele choco-pindakaas koekjes te maken. Benieuwd hoe je binnen een paar minuten kunt genieten van deze heerlijke combinatie? Bekijk het filmpje!

Zet in hd voor beter beeld!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aqZiSII0hyA]

Ik zou het heel tof vinden als je abonnee wilt worden van mijn Youtube-Kanaal.

Benieuwd wat mijn zus ging klaarmaken? Bekijk hier haar simpele recept!

Wat vind je van mijn recept?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram