Filmpje – The Body Shop event ’14!

Filmpje – The Body Shop event ’14!

tbseventGisterochtend was ik al vroeg in Amsterdam voor een behandeling bij de TONI & GUY kapsalon (Waar nog een apart artikel over komt) maar ook om die middag aanwezig bij het event van The Body Shop…

Het event vond plaats op Strandzuid bij Amsterdam Rai, de locatie was ontzettend leuk en vrolijk en een ideale plek om heerlijke nieuwe zomerse producten te introduceren. Een heerlijk zonnetje, een mooie locatie, fijne nieuwe producten en lieve mensen. Het was geweldig!

Ik heb een kort filmpje gemaakt om je een idee te geven van het event zelf en een aantal producten die nieuw zijn. ENJOY!

Klik hier als je de video niet kunt zien.
Zet natuurlijk in HD voor beter beeld kwaliteit.

Over de nieuwe producten komen natuurlijk allerlei uitgebreide reviews van. Ik vond de zomerse sorbet producten echt geweldig, vooral de Grapefruit geur is echt mijn favoriet. Ook de BB Cream met Tea Tree heeft mij ontzettend nieuwsgierig gemaakt dus hiermee ga ik direct aan de slag. Ieder geval kan ik je verzekeren dat je de zomer heerlijk doorkomt met de nieuwe producten van TBS!

Ik wil natuurlijk het The Body Shop team bedanken voor de leuke middag boordevol mooie producten en leuke informatie!

Ben jij benieuwd naar de nieuwe zomer producten van The Body Shop?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram